Zuid-Afrika \ Imbuko Winery \ Rebourne chenin blanc/sauvignon blanc

Deze intense frisse en sappige wijn met Fairtrade achtergrond heeft tonen van mango, abrikoos en limoen. Echt een bijzondere wijn met een bijzondere achtergrond.

Wijnhuis Imbuko winery
Land + streekZuid Afrika, Wellington
DruifChenin blanc en Sauvignon blanc
WijnclassificatieFairtrade Max Havelaar en Verantwoorde landbouw
SmaaktypeFris en Fruitig
Wijn & spijs advies Stijlvol aperitief, ideaal bij kleine hapjes en uiteenlopende voorgerechten of kaas.
PrijsklasseMidden
Wijnjaar2015
Wijnsoortwit
Aanbevelingen & medailles Beoordeling Perswijn: Rebourne, Western Cape, Fairtrade, Chbl/sauv blanc 2014 13.0 pnt open en exotisch, banaan en perzik, bloemen, zacht en sappig, snoepje, zuurtje, ongecompliceerde doordrinker, dit lust iedereen
EAN fles6009801318912
EAN doos6009801318011

Zuid-Afrika heeft de wereld getoond dat het rustig kan veranderen en uitdagingen aangaat in een nieuwe richting. De bedrijfsnaam Imbuko betekend in het Xhosa “bewondering voor … “ Zo introduceren we de wijn “Rebourne”, afgeleid van het woord Bourn, wat “geboren” en streven naar iets nieuws betekend. Wijnhuis Imbuko werkt volgens de officiële internationale Fairtrade standaarden. Als consument krijgt u de kans om minder bedeelde medemensen te helpen door te genieten van deze wijn die gemaakt is met extra toewijding en passie. Bij elke fles die door u wordt gekocht helpt u een kind of volwassene naar school te kunnen gaan of op zekerheid voor medische hulp. Daardoor maakt u een betere toekomst mogelijk voor meerdere generaties. Bij Imbuko gaan de opbrengsten naar de kinderopvang en de leerprogramma’s van zowel de werkers in de wijngaard (de wijnboeren) als hun kinderen.

Deze informatie in DPF-bestand: REBOURNE CHENIN BLANC SAUVIGNON BLANC